Ohjeita
Napit eivät maksa yhtään mitään.

Teen niitä omaksi ilokseni ja jos ne tuottavat sinullekin iloa,niin silloinhan ilo on kaksinkertainen.

Napinteon helpottamiseksi, tässä joitakin ohjeita.

Kun pyydät nappia, kerrothan:

1.Napin nimen

2.Kuvalla vai ilman

Värit määräytyvät kuvan väreistä, mutta jos kuvaa ei ole, silloin pitäisi kertoa mitkä värit haluat.


Jos toivot pientä nappia, se on hyvä ilmoittaa, mutta muuten napin koko määräytyy sen alkuperäisestä kuvasta. Napin koossa pyrin huomioimaan laatikoiden koot.

Omavalintaisen kuvan (erittäin toivottavaa), siis kuvan, en saa linkkejä auki voi lähettää sähköpostiin kolmesavua@gmail.com

mutta vinkki siitä kommenttiin että muistan käydä sen sähköpostista hakemassa.

Kun jätät nappitoivomuksen, niin tarkista että osoite on oikein.Puuttuvaa osoitetta on hankalaa etsiä ja aikani ei siihen riitäkään.

Muutamat bloggaajat vastaavat kommentteihin omassa blogissaan, asia joka on nappiasioissa huono juttu.

Toivon,että viestien vaihto käydään minun blogissani, sen kommenteissa. Tulen ilmoittamaan napeista blogiisi, mutta vastaukset on kirjoitettava tänne. Minusta on kohtuutonta vaatia, että ramppaan eri blogeissa katsomassa, olisiko siellä minulle mahdollisesti jokin viesti.

Minulle ainoa tapa pysyä ajan tasalla on poistaa vanhat napit ja kommentit.Teen sen aina kun nappiasia on loppunkäsitelty.Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, tehty nappi löytyy jostain Nappinäyttelystä.Vieraskirjassa voi kommentoida lisää.Ystävänkirjani odottaa vastauksiasi.Kiitoksiakin on kiva saada.

Ystävällisin terveisin

¤¤¤¤

 

 

 

Tässä eräs kysymys

hei! tarvitsisin bloginapin itselleni. jos löydän täältä blogiltasi jonkin sellaisen napin, jonka itselleni tahtoisin, voinko vain kopioida sen ja liittää blogiini ja vaihtaa itse tekstin ja onko se siis ihan sallittua...? :)

Blue: Tätä en ole tullut aikaisemmin ajatelleeksi.En ole laskenut montako nappia olen tehnyt, mutta yhtään toisen kopiota ei ole. Olen ymmärtänyt, että nappi on henkilökohtainen, niin henkilökohtainen ,ettei sitä voi edes osittain kopioida.Hyvin usein henkilö itse valitsee kuvan tai kopioin sen hänen luvallaa hänen blogistaan.Kuva on silloin napin tilaajan omaisuutta,minä vain toteutan siitä napin.

Kysyjä teki oikein kysyessään asiaa ja näin tämä tuli tässä selvitettyä.